Xbox Music-översikt

Med en Windows 8- Windows RT-dator eller -surfplatta kan du streama miljoner låtar gratis via Xbox Music. Sök efter en artist, låt eller hela album och få direkt åtkomst till det du söker.

Xbox Music-app

Xbox Music-appar medföljer Windows 8 och Windows RT utan extra kostnad och låter dig köpa och strömma musik (och din egen musik) via datorn. Om du har ett Xbox Music Pass kan du dessutom strömma musik via molnet till din andra enheter.

Mer information finns i Om Music-appen.

Xbox Music Pass

Med ett Xbox Music Pass kan du streama låtar eller köpa musik via din dator, surfplatta, Xbox-konsol eller Windows Phone utan reklamavbrott. Om du har Windows 8 eller Windows RT kan du streama musik till din dator under en begränsad period utan att köpa ett Music Pass. Läs mer om Xbox Music Pass eller skaffa ett nu.

Xbox Music Store

Du hittar bra låtar, album, poddsändningar och mycket annat att lyssna på i Xbox Music Store och Windows Phone Store. Vissa saker är gratis att spela upp, ladda ned eller sampla men de flesta artiklar köper du via Music-appen i Windows 8 och Windows RT och din Windows Phone.

Du hittar mer information i Så här köper du musik via Xbox Music Store för Windows 8, Windows RT eller Windows Phone och Xbox Music och Xbox Video: Köp en gång, spela var som helst.

Ladda ned

En av de bästa fördelarna med ditt Xbox Music Pass är att du kan ladda ned hur mycket musik du vill från Xbox-marknadsplatsen. När du laddar ned musik med ditt Music Pass kan du spela upp den på din dator och sedan synka den med en enhet för att spela upp den var du än befinner dig.

Mer information finns i avsnittet Vanliga frågor om synkronisering av musik.

Strömma musik

Med Xbox Music i Music-appen får du tillgång till miljoner låtar som du omedelbart kan strömma till din dator eller surfplatta gratis. Och du kan skapa och spara spellistor för att enkelt komma åt dina favoritlåtar. Med en Xbox Music Pass-prenumeration kan du streama musik till:

• Din Xbox 360-konsol.
  • Vilken dator som helst när du använder Music-appen eller programvaran Zune Music + Video.
  • Zune HD-spelare och Windows Phone-telefoner som hör till ditt Xbox Music Pass.

Mer information om vad du kan göra finns i Xbox Music Pass.

Music-molnet

En av de bästa funktionerna med Xbox Music är att du har tillgång till din personliga musiksamling via molnet. När du överför din musik till Music-molnet kan du spela den via din Xbox-konsol, din Windows Phone 8 eller annan dator (efter att du loggat in med ditt Microsoft-konto).

Du hittar mer information om hur du överför musik till Music-appen och molnet i Vanliga frågor om synkronisering av musik till molnet och Lägg till musik till Xbox Music på Windows 8.