Om Xbox Music Pass

Läs om Xbox Music Pass

Med ett Xbox Music Pass kan du lyssna på miljontals låtar när du vill utan att behöva köpa miljontals låtar. Med en Xbox Music Pass-prenumeration kan du strömma och ladda ned så många låtar du vill från Xbox Music Store och lyssna på dem så länge du har en prenumeration.

Du kan välja mellan Xbox Music Pass på en månad eller spara pengar och skaffa en årspass. Du får 12 månader till priset av 10. Din prenumeration kommer automatiskt att förnyas vid slutet av varje period såvida du inte avslutar den.

För aktuell prisinformation går du till Xbox Music Pass och trycker eller klickar på Try It Now.

Med ett Xbox Music Pass kan du:

• Spela låtarna hur många gånger som helst.
  • Ladda ned obegränsat med låtar till din dator och synka dem hur många gånger som helst till din Windows Phone. Mer information finns i Använda Xbox Music Pass på din dator och dina enheter.
  • Direktuppspela musik från Xbox Music Store till din Xbox-konsol. Du kan också använda Radio på din Xbox-konsol för att lyssna på spontana spellistor.

Obs! Xbox Music Pass gäller endast för personligt och icke-kommersiellt bruk. Det kan endast användas av en person. Innehåll, erbjudanden och funktioner kan variera beroende på vilket land eller i vilken region du befinner dig i. Mer information hittar du i Användningsvillkor för Xbox Live.