Bestäm om du ska streama eller ladda ned Xbox Video till din Xbox 360

När du köper eller hyr en film från Xbox Video Store på en dator eller enhet med Windows 8.1 eller Windows RT, eller på en Windows Phone, måste du bestämma om du ska streama eller ladda ned videon till Xbox 360-konsolen. Den här artikeln hjälper dig att avgöra frågan.

Streama och titta nu

Streaming är ett bra alternativ om du har ett snabbt nätverk och en snabb internetanslutning och vill titta på filmen direkt.

Ett anslutningstest körs på din Xbox 360-konsol första gången du försöker streama en video för att avgöra om streaming är lämpligt. Om ditt nätverk inte är tillräckligt snabbt för att streama video kommer du att meddelas innan du genomför betalningen. Om ditt nätverk är för långsamt för HD-streaming kanske du kan streama SD-versionen eller helt enkelt ladda ned videon i stället.

Ladda ned och titta senare

Filmnedladdning är ett bra alternativ om du har en långsammare internetanslutning, om du vill vara säker på att få bästa möjliga uppspelningskvalitet eller om du kommer att vara offline när du tittar på filmen. Även om vi rekommenderar internetanslutningar via bredband (kabel, DSL eller LAN) för Xbox Video stöder de flesta internetanslutningar nedladdning av film.

När du bekräftat betalningen kommer nedladdningen att starta omedelbart. När en viss procentandel av filmen laddats ned visas Play-knappen, vilket innebär att du kan börja titta på filmen. Du kan också välja att slutföra nedladdningen och gå till din filmsamling om du vill titta på filmen vid ett senare tillfälle.

Om du har problem med att streama eller ladda ned en video kontaktar du Xbox-supporten.