Logga in
Dela den här sidan

Bestäm om du ska streama eller ladda ned Xbox Video till din Xbox 360

När du köper eller hyr en video måste du välja om du ska streama eller ladda ned den. Den här artikeln hjälper dig att avgöra frågan.

Streama och titta nu

Om du ska streama krävs stor bandbredd, så det är ett bra alternativ om du har ett snabbt nätverk och en snabb internetanslutning. Det är också det enda alternativet om du vill titta på videon direkt.

Ett anslutningstest körs när du försöker streama en video till din Xbox 360-konsol. Om ditt nätverk inte är tillräckligt snabbt för att streama video kommer du att meddelas innan du genomför betalningen.

Obs! Om du inte kan streama videon i HD kanske du kan streama SD-versionen (Standard Definition).

Om du vill lära dig hur du ökar hastigheten i ditt nätverk kan du prova Lösning på låga prestanda i Xbox 360.

Ladda ned och titta senare

Nedladdning är ett bra alternativ om du har en långsammare Internet-anslutning. Nedladdning är också bra om du vill vara säker på att få bästa möjliga videokvalitet. Du kan också titta på videon offline. För Xbox Video rekommenderar vi en bredbandsanslutning till Internet, till exempel kabel eller DSL. De flesta internetanslutningar stöder dock nedladdning av video.

Nedladdningen startar omedelbart när du har bekräftat betalningen. Knappen Play visas när nedladdningen av videon har börjat. Det är bara att klicka på Play när du vill börja titta. Du kan också slutföra nedladdningen och gå till din filmsamling om du vill titta på filmen senare.

Om du har problem med att streama eller ladda ned en video kontaktar du Xbox-supporten.