Titta på Xbox Video på Xbox 360

När du köper eller hyr en film eller ett TV-program på Xbox Video finns den i din samling och följer med till olika enheter. Du kan titta på Windows 8.1, Windows RT 8.1, Xbox One, Xbox 360, Windows Phone 8 och på XboxVideo.com.

Titta på Xbox Video på en HDTV eller HD-skärm

HD-visning

Om du vill tittar på högupplösta videor (HD) i HD-kvalitet på en HDTV eller en HD-skärm från Xbox 360-konsolen hämtar du dem från Xbox Video Store till Xbox 360-konsolen. Spela sedan upp dem på HDTV:n eller HD-skärmen med hjälp av något av det följande:

• HDMI-kabel
  • Xbox 360 komponent-HD AV-kabel
  • Xbox 360 VGA HD AV-kabel

SD-visning

Du kan titta på SD-video (standarddefinition) på de flesta TV-apparater och bildskärmar genom att skicka ut videosignalen från en Xbox-konsol eller dator med hjälp av en av följande:

• Xbox 360 komponent-HD AV-kabel
  • Xbox 360 VGA HD AV-kabel
  • Xbox 360 komposit-av-kabel eller Xbox 360 s-video av-kabel
  • Anmärkningar

• Vilken kabel du måste använda beror på tv-apparatens eller bildskärmens av-ingångar.
    • Flera faktorer påverkar upplösningen när du tittar på film som du köper eller hyr från Xbox Video Store, bl.a. bildkvaliteten på själva filmen (hd eller sd), videospelarens kapacitet, kablarna som används för att transportera bildsignalen från enheten till skärmen och tv-apparatens eller skärmens kapacitet.

Köp eller hyr en gång, titta när och var du vill

Du kan hyra eller köpa en film eller ett TV-program på en enhet och sedan titta på en annan med Xbox Video (t.ex. Xbox One, Xbox 360, en dator med Windows 8.1, en surfplatta med Windows 8.1 RT, Windows Phone 8 eller XboxVideo.com).

Obs! När du byter enhet måste du logga in med det Microsoft-konto som du köpte videon med.

Flyttbara bokmärken

Med flyttbara bokmärken tappar du aldrig bort var du är i en video om du växlar enhet. Du kan börja titta på en köpt eller hyrd video på en enhet och sedan växla till en annan enhet och fortsätta titta där du slutade.

Obs! När du byter enhet måste du logga in med det Microsoft-konto som du köpte videon med.