Fel C00D1197 visas när du använder Zune-programvaran

Obs! Tjänsten Zune är avstängd från och med 15 november 2015. Detta kan orsaka fel om du försöker strömma eller ladda ned innehåll eller uppdatera tjänsten.

Följande fel visas när du försöker spela upp en låt eller en video med Zune-programvaran:

C00D1197

Detta innebär att låten eller videon har flyttats, fått nytt namn eller tagits bort från datorn eller att låten eller videon lagrats på en dator eller lagringsenhet som för tillfället inte är tillgänglig.

Lösningar

Om du försöker spela upp en låt eller en video från din Zune-samling

Låten kan ha flyttats, fått nytt namn eller tagits bort från datorn med hjälp av ett annat program än Zune-programvaran, t.ex. Windows Explorer.

• Om du har flyttat objektet: Testa att flytta tillbaka den till tidigare plats.
  • Om du har bytt namn på objektet: Testa att byta tillbaka till det ursprungliga namnet.
  • Om du har tagit bort objektet: Testa att återställa den från Papperskorgen.

Om problemet kvarstår: Ta bort objektet från din samling (högerklicka på objektet och klicka sedan på Delete). Pröva sedan att ladda ned objektet igen.

Om du försöker spela upp en låt eller en video som lagrats på en annan dator eller extern lagringsenhet.

Bekräfta att din dator och den dator eller lagringsenhet du försöker nå är ansluten till nätverket. (Om den andra datorn är en server kan den vara upptagen eller inte tillgänglig för tillfället. Försök igen senare.)

Om låten eller videon är en del av en spellista som du har lagt till Zune-programvaran.

Låten eller videon kanske inte laddats ned på rätt sätt. Försök ladda ned låten eller videon igen.