Fel C00D1353 visas när du loggar in på Zune-programvaran

Obs! Tjänsten Zune är avstängd från och med 15 november 2015. Detta kan orsaka fel om du försöker strömma eller ladda ned innehåll eller uppdatera tjänsten.

Följande fel visas när du försöker logga in på Zune-programvaran:

C00D1353

Detta kan innebära att det finns ett matchningsfel mellan den plats som registrerats på ditt Xbox Music-konto och den plats där du faktiskt befinner dig. Detta problem uppstår normalt sett pga. en av följande orsaker:

• Du försöker logga in på Zune-programvaran i ett land eller en region där Zune-tjänsten inte är tillgänglig.
  • Windows på datorn är inställt på ett annat land eller region än ditt Xbox Music-konto är inställt på.

Lösningar

Lösning 1: Se till att datorn och ditt Xbox Music-konto är inställda på samma land eller region.

Lösning 2: Använd följande steg för ditt operativsystem om du vill kontrollera eller ändra datorns land-/regioninställning.

Windows 8

1. Start-skärmen skriver du Kontrollpanel.
  2. Klicka eller tryck på ikonen för Kontrollpanelen till vänster på skärmen.
  3. Klicka eller tryck på Klocka, språk och nationella inställningar.
  4. Klicka eller tryck på Ändra plats under Region.
  5. Klicka eller tryck på fliken Format.
  6. Välj ditt land eller region från den nedrullningsbara listan under Format.
  7. Klicka eller tryck på fliken Plats. Välj ditt land eller region från den nedrullningsbara listan under Hemposition.
  8. Klicka eller tryck på fliken Administration och sedan på knappen Ändra landsinställningar.
  9. Välj ditt land eller region från den nedrullningsbara listan under Nuvarande landsinställningar.
  10. Klicka eller tryck på OK, Använd och sedan OK.

Windows 7: Byta lands- eller regionsinställningar

Windows Vista: Byta lands- eller regionsinställningar

Anmärkningar