Felet C00D1374 uppträder när du ansluter till Zunes marknadsplats via Zune Music + Video-programvaran.

Obs! Tjänsten Zune är avstängd från och med 15 november 2015. Detta kan orsaka fel om du försöker strömma eller ladda ned innehåll eller uppdatera tjänsten.

Du ser följande fel och meddelande när du ansluter till Zunes marknadsplats med Zune Music + Video-programvaran:

C00D1374

Detta innebär att Zune Music + Video-programvaran inte kan ansluta till Zunes marknadsplats.

Lösningar

Lösning 1: Gå till tjänstens statussida och kontrollera om ett tillfälligt nätverksproblem uppstått med Zune-tjänsten.

Lösning 2: Kontrollera att webbläsaren inte är offline. I Internet Explorer klickar du på Arkiv-menyn och kontrollerar att alternativet Arbeta offline inte är markerat.

Lösning 3: Kontrollera att du är ansluten till internet. Klicka på Start, Kontrollpanelen, Nätverk och Internet och sedan på Visa nätverksstatus och -uppgifter för att kontrollera det. Skärmen kommer att visa om du är ansluten till ett nätverk eller inte. Om du inte är ansluten klickar du på Anslut till ett nätverk på statusskärmen och väljer ett tillgängligt nätverk.

Lösning 4: Vänta en stund innan du försöker ansluta till marknadsplatsen igen. Det kan vara problem med marknadsplatsen som håller på att lösas.

Lösning 5: Försök ändra Microsoft-kontots lösenord. Om du har glömt ditt lösenord går du till Du har glömt lösenordet för ditt Microsoft-konto och följer sedan anvisningarna om hur du ändrar ditt lösenord. När du fått ditt nya lösenord loggar du in på Zune-kontot och försöker sedan komma in på marknadsplatsen igen.

Lösning 5: Kontrollera inställningarna för det lokala nätverket och proxyservrar i Internet Explorer. Klicka på ikonen Verktyg, Internetalternativ, fliken Anslutningar och sedan på LAN-inställningar i en öppen webbläsare. Se till att alternativen Identifiera inställningar automatiskt och Använd en proxyserver inte markerats.