Xbox Music Pass för datorer och enheter

Översikt

Med ett Xbox Music Pass kan du ladda ned, strömma och lyssna på så många låtar du vill från Xbox Music Store, hur ofta du vill.

Direktuppspela musik över webben

Nu kan du direktuppspela din Xbox Music Pass-musik över Internet. Du behöver bara en webbläsare. Gå till Xbox Music-webbplatsen och logga in med ditt Microsoft-konto.

Koppla upp till fyra enheter till ditt Xbox Music Pass

Med ditt Xbox Music Pass kan du ladda ned och synkronisera objekt till sammanlagt fyra olika enheter som har Xbox Music-appen. Exempel på dessa enheter kan vara surfplattor med Windows 8 eller Windows RT, Zune-enheter och Windows Phone-baserade telefoner. Med Xbox Music Pass kan du också strömma musik från Xbox Music till enheterna. Obs! Mer information om hur Zune fungerar med Xbox Music Pass läser du Zune Music heter nu Xbox Music!

Du kan till exempel ladda ned musik till din jobbdator, en bärbar dator, en surfplatta och en telefon. Eller så kan du välja att ladda ned musik till en dator och sedan synkronisera musiken till en telefon, en Xbox 360-konsol och en annan dator.

När du laddat ned eller synkroniserat musik från ditt Xbox Music Pass till en dator eller annan enhet kommer datorn eller enheten att kopplas till ditt Xbox Music Pass i minst 30 dagar.

Om du vill ändra de datorer eller enheter som är kopplade till ditt Xbox Music Pass (om du till exempel byter hemdator) kan du byta ut två dator eller enheter var 30:e dag.

Noteringar

• Du kan bara använda ditt Xbox Music Pass på telefoner som använder ditt Microsoft-konto.
  • Xbox Music Pass-användare kan ladda ned musik på upp till fyra enheter, t.ex. persondatorer och bärbara enheter, så länge en av dem är en persondator.
  • Xbox Music Pass kan endast ha en användare. Om ni är flera i familjen som har enheter med Windows 8 eller Windows RT kommer personernas egna Microsoft-konton vara kopplade till dessa enheter. Därför behöver de ha egna Xbox Music Pass.

Visa enheter som är kopplade till ditt Xbox Music Pass

Så här gör du för att se vilka enheter du kopplat till ditt Xbox Music Pass:

• Från webben
  • Gå till Hantera Xbox Music-enheter i en webbläsare och logga in.

• På din Windows 8- eller Windows 8 RT-dator
  • Obs! Se till att du har den allra senaste versionen av Xbox Music-appen. Du kontrollerar detta genom att klicka eller trycka på Store på Start-skärmen. Om ett nummer visas i övre högra hörnet innebär det att många appar har uppdateringar som väntar på att installeras. Om en av dem är Music-appen installerar du den.

1. Starta Xbox Music och logga in.
    2. Öppna startskärmen genom att svepa från höger (på en surfplatta) eller placera markören i översta eller nedersta högra hörnet av skärmen.
    3. Klicka eller tryck på Settings, välj Account och sedan Manage Music Pass Devices.

• På din Windows Phone 8
    1. Starta Xbox Music.
    2. Tryck på More (…) och sedan settings.
    3. Tryck på Xbox Music account settings.
    4. Tryck på Manage Music Devices och logga sedan in.

Ändra enheterna kopplade till ditt Xbox Music Pass

Så här tar du bort en dator eller enhet från ditt Music Pass

Öppna ditt konto. (Information om hur du gör det finns i avsnittet “Visa enheter som är kopplade till ditt Xbox Music Pass”.) Klicka sedan på Remove bredvid namnet på datorn eller enheten.

Så här lägger du till en Windows 8- eller Windows RT-dator eller surfplatta till ditt Xbox Music Pass

Ladda ned ett Xbox Music Pass-objekt från Xbox Music Store till din dator. Det läggs till automatiskt.

Så här lägger du till en telefon med Windows Phone 8 till ditt Xbox Music Pass

Ladda ned ett Xbox Music Pass-objekt till din dator. Synkronisera objektet med din Windows Phone 8-telefon. Din Windows Phone 8-telefon läggs automatiskt till ditt Xbox Music Pass.