Synkronisera musik genom att koppla enheter till ditt Xbox Music Pass

Koppla upp till fyra enheter till ditt Xbox Music Pass

Du kan koppla upp till fyra enheter till ditt Xbox Music Pass. Dessa kan vara pekplattor eller datorer som kör Windows 8.1 eller Windows 8.1 RT, Zune-enheter och Windows Phone 8- eller Windows Phone 7-telefoner.

När du har kopplat en enheten till ditt Xbox Music Pass kan du ladda ned eller synkronisera innehåll till den enheten. Du kan också strömma musik från Xbox Music till pekplattor eller datorer som kör Windows 8.1 eller Windows 8.1 RT samt Windows Phone 8-telefoner.

Du kan strömma musik till din Xbox One- eller Xbox 360-konsol men du kan inte ladda ned musik till dessa konsoler. Du kan till exempel ladda ned musik till din Windows 8.1-dator, synkronisera den musiken till din Windows Phone 8 och eftersom din musik nu finns i molnet kan du strömma den till Xbox 360-konsolen.

När du laddat ned eller synkroniserat musik från ditt Xbox Music Pass till en dator eller annan enhet kommer datorn eller enheten att kopplas till ditt Xbox Music Pass i minst 30 dagar.

Om du vill ändra de datorer eller enheter som är kopplade till ditt Xbox Music Pass (om du till exempel vill byta ut hemdatorn mot din jobbdator) kan du byta ut två dator eller enheter var 30:e dag.

Noteringar

• Du kan bara använda ditt Xbox Music Pass på telefoner som använder ditt Microsoft-konto.
  • Xbox Music Pass-användare kan ladda ned musik på fyra enheter eller färre, t.ex. persondatorer och bärbara enheter, så länge en av dem är en persondator.
  • Xbox Music Pass kan endast ha en användare. Om det finns fler familjemedlemmar som har enheter med Xbox Music kommer deras egna Microsoft-konton vara kopplade till dessa enheter. På grund av den här regeln behöver de ha egna Xbox Music Pass.

Visa enheter som är kopplade till ditt Xbox Music Pass

Så här gör du för att se vilka enheter du kopplat till ditt Xbox Music Pass:

• Från webben
    i en webbläsare går du till Manage Xbox Music Devices och loggar in.
  • På din Windows 8.1- eller Windows 8.1 RT-dator
    1. Starta Xbox Music och logga in.
    2. Öppna startskärmen genom att svepa från höger (på en surfplatta) eller placera markören i översta eller nedersta högra hörnet av skärmen.
    3. Klicka eller tryck på Settings, välj My account och sedan Manage Music Pass Devices.
  • På din Windows Phone 8
    1. Starta Xbox Music.
    2. Tryck på More () och sedan settings.
    3. Tryck på Xbox Music account settings.
    4. Tryck på Manage Music Devices och logga sedan in (om det behövs).

Ändra enheterna kopplade till ditt Xbox Music Pass

Så här tar du bort en dator eller enhet från ditt Music Pass

Öppna ditt konto. (Information om hur du gör det finns i avsnittet “Visa enheter som är kopplade till ditt Xbox Music Pass”.) Klicka sedan på Remove bredvid namnet på datorn eller enheten.

Så här lägger du till en Windows 8.1- eller Windows RT 8.1-dator eller pekplatta till ditt Xbox Music Pass

Ladda ned ett Xbox Music Pass-objekt från Xbox Music Store till din dator. Det läggs till automatiskt.

Så här lägger du till en telefon med Windows Phone 8 till ditt Xbox Music Pass

Ladda ned ett Xbox Music Pass-objekt till din dator. Synkronisera objektet med din Windows Phone 8-telefon. Din Windows Phone 8-telefon läggs automatiskt till ditt Xbox Music Pass.