Synkronisera musik genom att koppla enheter till ditt Xbox Music Pass

Koppla upp till fyra enheter till ditt Xbox Music Pass

Du kan koppla upp till fyra enheter till ditt Xbox Music Pass. Dessa enheter kan vara:

• Pekplattor eller datorer som kör Windows 8.1 eller Windows 8.1 RT
  • Zune-enheter
  • Windows Phone 8- eller Windows Phone 7-enheter.

När du har associerat en enhet till ditt Xbox Music Pass kan du ladda ned eller synkronisera innehåll till den enheten. Du kan också streama musik från Xbox Music till pekplattor eller datorer som kör Windows 8.1 eller Windows 8.1 RT samt Windows Phone 8-telefoner.

Du kan streama musik till din Xbox One- eller Xbox 360-konsol men du kan inte ladda ned musik till dessa konsoler. Du kan till exempel ladda ned musik till din Windows 8.1-dator och synkronisera den musiken till din Windows Phone 8-enhet. Eftersom din musik finns lagrad online kan du streama den till din Xbox-konsol.

När du har laddat ned eller synkroniserat musik från ditt Xbox Music Pass till en dator eller annan enhet kommer datorn eller enheten att vara associerad med ditt Xbox Music Pass i minst 30 dagar.

Du kan ändra upp till två datorer eller enheter associerade med ditt Xbox Music Pass var 30:e dag.

Anmärkningar

• Du kan bara använda ditt Xbox Music Pass på telefoner som använder ditt Microsoft-konto.
  • Xbox Music Pass-användare kan ladda ned musik till upp till fyra enheter. Dessa kan innefatta persondatorer och bärbara enheter. En enhet måste dock vara en persondator.
  • Xbox Music Pass kan endast ha en användare. Om det finns fler familjemedlemmar som har enheter med Xbox Music kommer deras egna Microsoft-konton vara kopplade till dessa enheter. På grund av den här regeln behöver de ha egna Xbox Music Pass.

Visa de enheter som är associerade med ditt Xbox Music Pass

Så här gör du för att se vilka enheter du kopplat till ditt Xbox Music Pass:

• Från webben
    i en webbläsare går du till Manage Xbox Music Devices och loggar in.
  • På din Windows 8.1- eller Windows 8.1 RT-dator
    1. Starta Xbox Music och logga in.
    2. Öppna startskärmen genom att svepa från höger (på en surfplatta) eller placera markören i översta eller nedersta högra hörnet av skärmen.
    3. Klicka eller tryck på Settings, välj My account och sedan Manage Music Pass Devices.
  • På din Windows Phone 8
    1. Starta Xbox Music.
    2. Tryck på More () och sedan settings.
    3. Tryck på Xbox Music account settings.
    4. Tryck på Manage Music Devices och logga sedan in (om det behövs).

Ändra de enheter som är associerade med ditt Xbox Music Pass

Så här tar du bort en dator eller enhet från ditt Xbox Music Pass

Öppna ditt konto. (Information om hur du gör det finns i avsnittet Visa enheter som är associerade med ditt Xbox Music Pass. Klicka sedan på Remove bredvid namnet på datorn eller enheten.

Så här lägger du till en Windows 8.1- eller Windows 8.1 RT-dator eller pekplatta till ditt Xbox Music Pass

Ladda ned ett Xbox Music Pass-objekt från Xbox Music Store till din dator. Det läggs till automatiskt.

Så här lägger du till en telefon med Windows Phone 8 till ditt Xbox Music Pass

Ladda ned ett Xbox Music Pass-objekt till din dator och synkronisera objektet med din Windows Phone 8-telefon. Din Windows Phone 8-telefon läggs automatiskt till ditt Xbox Music Pass.