Uppspelning av Xbox-musik är inte tillgänglig offline på en Android-enhet

Följande felmeddelande visas när du startar din Android-enhet och sedan Xbox Music-appen:

Sorry but offline playback is not supported on your device. For more information, please go to http://support.xbox.com.

När du går till din spellista visas inte alternativet Make offline.

Mer information

Det kan bero på något av följande:

• Xbox Music-appen stöder för närvarande inte Android-enheter som har en Intel- eller MediaTek-processor. Läs i bruksanvisningen eller kontakta enhetens tillverkare för att ta reda på om din enhet har en Intel- eller MediaTek-processor. Observera att du fortfarande kan strömma online-innehåll till dessa enheter när du är ansluten till internet.

Android 4.4.2 stöds inte för offlineuppspelning på andra än Nexus 4-, Nexus 5- och Nexus 7-enheter.