Denna webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Skapa en Xbox Music-spellista i Xbox Music-appen på en iPhone

Lägg till spellista

Du kan skapa en spellista i Xbox Music-appen på en iPhone med ditt Xbox Music Pass.

Följ anvisningarna nedan i Xbox Music-appen på din iPhone:

  1. Logga in på Xbox Music-appen med det Microsoft-konto som är kopplat till ditt Xbox Music Pass.
  2. Välj Playlist.
  3. Välj eller tyck på ”+”-tecknet.
  4. Ange namn för spellistan.
  5. Välj Create New.

Relaterade problem

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Skapa en Xbox Music-spellista i Xbox Music-appen på en iPhone" som du läste om eller ett annat problem?