Denna webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Kinect for Windows – sida för programvaruutvecklare

Om du är programvaruutvecklare och vill ladda ned programvaruutvecklingspaketet (SDK) för Kinect for Windows går du till Kinect for Windows och klickar på DEVELOP.

Om du behöver hjälp med att utveckla dina programvaror går du till Kinect for Windows eller kontaktar oss.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Kinect for Windows – sida för programvaruutvecklare" som du läste om eller ett annat problem?