Denna webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Kinect for Windows-reparation

Om din Kinect for Windows-sensor behöver repareras kan du begära en reparation på Xbox Online Support Center. Reparationsprocessen online är enkel och du får regelbundet statusuppdateringar om reparationen.

Mer information om reparation av Kinect-sensor hittar du i följande relevanta Kinect for Xbox 360-artiklar:

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Kinect for Windows-reparation" som du läste om eller ett annat problem?