Kinect for Windows

Bli handkontrollen på din Windows-dator

Oavsett om du utbildar elever eller anställda, tillverkar produkter eller utforskar otaliga andra alternativ för vad som är möjligt när människor och datorer samverkar kan du skapa något fantastiskt med Kinect for Windows.

På den här sidan

Konfigurera din Kinect for Windows-sensor

Konfigurera Kinect for Windows

Lär dig om konfigurering av Kinect for Windows, systemkrav och garantiinformation.

Kända problem och felsökningsråd

Kända problem med Kinect for Windows

Felsöka problem med Kinect for Windows-sensorn.

Ditt Windows-program fungerar inte med en Kinect for Xbox 360-sensor

Ta reda på vad du gör om ditt Kinect for Windows-aktiverade program inte fungerar med Kinect for Xbox 360-sensorn.

Ditt Windows-program identifierar ett fel med din Kinect for Windows-sensor

Lär dig vad du gör om ditt Kinect for Windows-aktiverade program rapporterar ett fel med din Kinect for Windows-sensor.

Ditt Windows-program identifierar en Kinect for Windows-sensor som kopplats från

Lös ett fel med urkopplad Kinect for Windows-sensor.

Ditt Windows-program kräver en Kinect for Windows-sensor

Ta reda på vad du gör om ditt Windows-program inte identifierar din sensor om det kräver en Kinect for Windows-sensor.

Ditt Windows-program kan inte identifiera din Kinect for Windows-sensor

Ta reda på vad du gör om ditt Windows-program inte kan identifiera din anslutna sensor som en Kinect for Windows-sensor.

Ditt Windows-program kan inte kommunicera med en Kinect for Windows-sensor på grund av begränsningar i bandbredden.

Lär dig hur du felsöker kommunikationsfel med Kinect for Windows som orsakats av att för många enheter är anslutna till datorn.

Ditt Windows-program kräver en Kinect for Windows-sensor men ett annat Windows-program använder den.

Ta reda på vad du gör om ett Windows-program hindrar din Kinect for Windows-sensor från att kommunicera med annat Windows-program.

Kinect for Windows-sensorreparation

Kinect for Windows-sensorreparation

Lär dig vad du gör om din Kinect for Windows-sensor behöver repareras.

Programvaruutvecklare

Kinect for Windows – sida för programvaruutvecklare

Ladda ned Kinect for Windows SDK och få utvecklarhjälp.

Produktgaranti och säkerhetsinformation

Produktgaranti och programvarulicens: Kinect for Windows-sensor

Ladda ned garantin eller läs produktsäkerhetsinformationen för din Kinect for Windows-sensor.