Kända problem och felsökningstips för Kinect for Windows

Lösningar

Felmeddelanden: ”Device not supported” eller ”No Kinect device found”

Om du får något av dessa felmeddelanden använder du troligen en Kinect for Xbox 360-sensor och inte den nya Kinect for Windows-sensorn. Se till att din sensorn är Kinect for Windows: Om det står ”Xbox 360” på framsidan är det Kinect for Xbox 360 och inte Kinect for Windows.

Om du är programvaruutvecklare kan du använda Kinect for Xbox 360-sensorn tillsammans med din dator och testa programvaran du arbetar med. För den kompletta Kinect for Windows-upplevelsen rekommenderar vi dock att du laddar ned Kinect for Windows SDK och använder det med en Kinect for Windows-sensor.

Långsamt svar eller långsam prestanda

Om din Kinect for Windows-sensor svarar långsamt eller har dålig prestanda har du förmodligen för många andra enheter anslutna till datorns USB-portar. Koppla från de andra enheterna och försök med Kinect-sensorn igen. Om du redan har kopplat från de andra enheterna provar du att ansluta Kinect-sensorn till en annan USB-port. Om du använder en USB-hub kopplar du från den och ansluter Kinect for Windows-sensorn direkt till datorn.

Se till att din dator har de senaste uppdateringarna för operativsystemet och maskinvarudrivrutinerna. Du skaffar dessa uppdateringar genom att gå till Windows Update.