Konfigurera Kinect for Windows

Lösningar

Konfigurera din Kinect for Windows-sensor

Följ de här riktlinjerna för att se till att din Microsoft Kinect for Windows-sensor fungerar bra. (Observera att några av de här rekommendationerna länkar till relevant Kinect for Xbox 360-information.)

• Se till att din dator har Windows 7 och de senaste drivrutinerna från Windows Update.
  • Centrera sensorn vågrätt framför monitorn/skärmen eller följ konfigureringsinstruktionerna i programmet.
  • Placera sensorn på en plan, stabil yta bort från någon kant.
  • Placera inte sensorn på en högtalare eller en yta som vibrerar.
  • Vinkla inte sensorn manuellt.
  • Se till att sensorn kan vinklas fritt samt att framsidan inte störs av nätsladdar, datorkablar eller andra fasta objekt.
  • Håll sensorn borta från direkt solljus.
  • Minimera eventuella röstigenkänningsproblem genom att hålla bakgrundsljudet lågt (placera till exempel inte sensorn nära en fläkt, stereohögtalare eller högljudd utrustning).
  • Håll linsen ren.
  • Om du använder ett monteringstillbehör ser du till att montera sensorn på rätt sätt.
  • Om du använder din Kinect for Windows med en TV-apparat med frontprojicering, se Använda Kinect med TV-apparater med frontprojicering.

Systemkrav

Följande krävs för Kinect for Windows:

• Ett av följande operativsystem:
    • Windows 7
    • Windows Embedded Standard 7

• Maskinvarukrav
    • 32-bitars (x86) eller 64-bitars (x64) processor
    • Dual-core processor, 2,66 GHz eller snabbare
    • Dedikerad USB 2.0 bus
    • 2 GB RAM
    • En Kinect for Windows-sensor

• Programvarukrav

Vanliga frågor

Har du frågor om din Kinect for Windows-sensor? Gå till Vanliga frågor om Kinect for Windows för den senaste informationen och svar på vanliga frågor.

Garantilänkar och produktsäkerhetsinformation