Ditt Windows-program fungerar inte med en Kinect for Xbox 360-sensor

Läs nedan för att lära dig vad du gör när ditt Windows-program identifierar detta problem.

På den här sidan

Symptom

Ditt Windows-program på datorn fungerar inte med en Kinect for Xbox 360-sensor om det kräver en Kinect for Windows-sensor.

Problem

Sensorn som är ansluten till din dator är en Kinect for Xbox 360-sensor och inte en Kinect for Windows-sensor.

Windows-program som kräver en Kinect for Windows-sensor fungerar inte med andra sensorer (t.ex. Kinect for Xbox 360).

Lösning

Koppla bort Kinect for Xbox 360-sensorn från datorn och anslut sedan en äkta Kinect for Windows-sensor.