Ditt Windows-program identifierar ett fel med din Kinect for Windows-sensor

Läs nedan för att lära dig vad du gör när ditt Windows-program identifierar detta problem.

På den här sidan

Symptom

Ditt Windows-program identifierar ett fel med din Kinect for Windows-sensor på datorn.

Problem

Din Kinect for Windows-sensor är ansluten till datorn, men ett fel som kräver ytterligare undersökning uppstår.

Lösning

Försök med följande lösningar:

• Koppla från och anslut din Kinect for Windows-sensor igen.
  • Starta om datorn.

Om du inte löser problemet med hjälp av dessa lösningar kontaktar du Supporten. Om du fortfarande inte kan lösa problemet begär du en reparation online av din Kinect for Windows-sensor på Kinect for Windows-reparation.