Ditt Windows-program identifierar en Kinect for Windows-sensor som kopplats från

Läs nedan för att lära dig vad du gör när ditt Windows-program identifierar detta problem.

På den här sidan

Symptom

Ditt Windows-program identifierar att en Kinect for Windows-sensor inte är kopplad till strömförsörjningen.

Problem

Din Kinect for Windows-sensor är ansluten till datorn via sin USB-kabel, men dess strömsladd är inte kopplad till strömförsörjningen.

Lösning

Koppla in din Kinect for Windows-sensors strömsladd till strömförsörjningen.