Denna webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Ditt Windows-program kräver en Kinect for Windows-sensor

Läs nedan för att lära dig vad du gör när ditt Windows-program identifierar detta problem.

På den här sidan

Symptom

Du kör ett Windows-program på datorn som kräver en Kinect for Windows-sensor. Ditt Windows-program söker efter men hittar inte en Kinect for Windows-sensor.

Problem

Din Kinect for Windows-sensor är inte ansluten till datorn.

Lösning

Koppla in USB-sladden för Kinect for Windows-sensorn till en av datorns USB-portar.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Ditt Windows-program kräver en Kinect for Windows-sensor" som du läste om eller ett annat problem?