Ditt Windows-program kan inte identifiera din Kinect for Windows-sensor

Läs nedan för att lära dig vad du gör när ditt Windows-program identifierar detta problem.

På den här sidan

Symptom

Ditt Windows-program på datorn kan inte identifiera din Kinect for Windows-sensor, men det kräver en Kinect for Windows-sensor.

Problem

Sensorn som är ansluten till din dator är inte en Kinect for Windows-sensor.

Windows-program som kräver en Kinect for Windows-sensor fungerar inte med andra sensorer (t.ex. Kinect for Xbox 360).

Lösning

Koppla bort sensorn eller enheten som är ansluten till datorn och anslut en äkta Kinect for Windows-sensor.