Ditt Windows-program kan inte kommunicera med en Kinect for Windows-sensor på grund av begränsningar i bandbredden.

Läs nedan för att lära dig vad du gör när ditt Windows-program identifierar detta problem.

På den här sidan

Symptom

Ditt Windows-program på datorn som du försöker använda med en Kinect for Windows-sensor kan inte kommunicera med sensorn på grund av begränsningar i bandbredden.

Problem

Förutom Kinect for Windows-sensorn finns det för många enheter (tangentbord, mus eller annan kringutrustning) anslutna till USB-portarna på datorn.

Kinect for Windows-sensorn behöver större delen av USB-bandbredden för USB-kontrollen. Om andra enheter som också är anslutna till datorn via USB-portarna också försöker använda den bandbredden kanske inte Kinect for Windows-sensorn fungerar.

Lösning

Försök åtgärda USB-bandbreddsproblemet med följande:

• Koppla från andra USB-enheter som inte används.
  • Använd en annan USB-port på datorn. Anslut till en USB 2.0-port om sådan finns.
  • Om du använder en USB-hub kopplar du från Kinect for Windows-sensorn från huben och kopplar den direkt till datorn.

Koppla sedan från och anslut Kinect for Windows-sensorn igen.

Mer information

Problemet inträffar när Kinect for Windows-sensorn inte har tillräcklig bandbredd för att fungera. Bandbredd innebär kapaciteten för en enhet vid överföring eller mottagning av data. Alla datorer har en bestämd mängd tillgänglig bandbredd för att köra sina egna system liksom anslutna enheters.

Din dator reserverar vanligen 20 procent av den tillgängliga bandbredden till att köra sina egna system. Kinect for Windows-sensorn kräver 50 procent av en dators tillgängliga bandbredd. Andra enheter kan kräva ännu mer bandbredd för att fungera på rätt sätt.

Om du vill att både din dator och din Kinect for Windows-sensor ska fungera som den ska bör du inte ha några andra enheter än sensorn ansluten till datorns USB-portar när du använder Kinect for Windows.