Ditt Windows-program kräver en Kinect for Windows-sensor men ett annat Windows-program använder den.

Läs nedan för att lära dig vad du gör när ditt Windows-program identifierar detta problem.

På den här sidan

Symptom

Du kör ett Windows-program på datorn som kräver en Kinect for Windows-sensor. Din Kinect for Windows-sensor används dock redan av ett annat Windows-program.

Problem

Kinect for Windows-sensorn kan endast användas med ett Windows-program i taget.

Lösning

Försök med följande:

1. Stäng det Windows-program på datorn som för närvarande använder Kinect for Windows-sensorn. (Vanligtvis gör du det genom att högerklicka på ikonen i aktivitetsfältet och sedan klicka på Close window.)
  2. Låt det Windows-program du vill använda med Kinect for Windows-sensorn försöka hitta sensorn igen.