Skapa, redigera och ta bort spellistor på din Windows Phone 8

Så här skapar du en spellista

1. Tryck på panelen Music eller på Music i din applista.
  2. Svep åt vänster eller höger till rutan Collection och tryck sedan på Playlists.
  3. Tryck på Add (plusikonen), namnge din spellista, välj om spellistan ska vara offline eller inte (om du har en Xbox Music Pass-prenumeration) och tryck sedan på Accept (bockikonen).
  4. Lägg till de låtar du vill ha i spellistan och tryck sedan på Save (diskenhetsikonen).

Eller visa, tryck på och håll ned ett objekt från artists, album, songs eller genres. Välj Add to… och sedan en befintlig spellista eller skapa en ny spellista som du lägger till objektet i.

Så här redigerar du en spellista

1. Tryck på panelen Music eller på Music i din applista.
  2. Svep åt vänster eller höger till rutan Collection och tryck sedan på Playlists.
  3. Tryck på namnet på din spellista för att öppna den.
  4. Redigera spellistan:
    • Du lägger till låtar till spellistan genom att trycka på Add (“+”-ikonen).
    • Välj låtar som du vill ladda ned eller ta bort från spellistan genom att trycka på Select (ikonen med tre horisontella staplar).
    • Om du vill ändra låtordningen genom att dra och släppa trycker du på Reorder (ikonen med två pilar).

Så här ändrar du spellistans inställningar

• Tryck på More (ikonen “…”) med spellistan öppen.
    • Tryck på playlist settings om du vill ändra namn på spellistan och bestämma om spellista ska lagras offline eller online (när du har en Xbox Music Pass-prenumeration).

Så här tar du bort en spellista

1. Tryck på panelen Music eller på Music i din applista.
  2. Svep åt vänster eller höger till rutan Collection och tryck sedan på Playlists.
  3. Tryck på och håll ned spellistan och tryck sedan på Delete.