Administrera din Xbox Music-samling på Windows Phone 8

Översikt

Du kan använda Music-appen i Windows 8, Xbox Music-webbplatsen eller Xbox Music-appen i Windows Phone 8 för att lägga till eller ta bort musik i din samling. Ändringarna kommer att gälla för alla dina enheter.

Lägga till musik i din samling på Windows Phone 8

1. Tryck på panelen Music eller på Music i applistan.
  2. Svep åt vänster eller åt höger till panelen Get music.
  3. Tryck på Top music eller Browse by genre.
  4. Om du valde Browse by genre måste du även välja önskad genre.
  5. Svep åt vänster eller åt höger till antingen top songs eller top albums.
  6. Tryck och håll kvar fingret på låten eller albumet. Tryck på Add to… och sedan på Collection. Du kan också trycka på New Playlist för att skapa en ny spellista eller lägga till musik i en befintlig spellista.

Obs! Du kan också lägga till album genom att trycka på albumet för att öppna det, trycka på More (ellipsikonen i skärmens nedre högra hörn) och sedan på Add to.

Ladda ned eller köpa musik på Windows Phone 8

1. Tryck på panelen Music eller på Music i applistan.
  2. Svep åt vänster eller höger till rutan Get music och leta reda på det album eller den låt du vill lägga till.
  3. Om du har en prenumeration på Xbox Music Pass trycker du på ikonen Download (en nedåtriktad pil) för att lägga till ny musik på din telefon. Tryck i annat fall på ikonen Buy (en kundvagn) och köp artikeln.

Ta bort musik från Windows Phone 8

Obs! Du kan ställa in filtret All musicStreaming eller On my phone för att lättare hitta det du vill ta bort.

I rutan Songs trycker du och håller kvar fingret på låten och sedan trycker du på Delete.

Så här tar du bort flera melodier:

1. Tryck på Select (ikonen med tre linjer).
  2. Markera de melodier du vill ta bort. Du kan även trycka på Mer (ikonen med tre punkter) och sedan på Select all. Då markeras alla låtar, och du kan sedan avmarkera de låtar som du vill behålla.
  3. Tryck på Delete (papperskorgen).
  4. När du ser meddelandet ”This will delete from your phone and cloud connection. Are you sure you want to delete?” trycker du på Ok.