Administrera din Xbox Music-samling på Windows Phone 8

Översikt

Du kan hantera din Xbox Music-samling på Windows Phone 8 med

Ändringar som du gör i din Xbox Music-samling på Windows Phone 8 återspeglas på alla dina enheter.

Obs Läs artikeln Synkronisera musik genom att koppla enheter till ditt Xbox Music Pass om du vill lägga till eller ta bort enheter från din prenumeration på Xbox Music.

Lägg till musik från Xbox Music Store till din samling

1. Tryck på panelen Music eller på Music i applistan.
  2. Svep åt vänster eller åt höger till panelen Get music.
  3. Tryck på Top music eller Browse by genre.
  4. Om du valde Browse by genre måste du även välja önskad genre.
  5. Svep åt vänster eller åt höger till antingen top songs eller top albums.
  6. Tryck och håll kvar fingret på låten eller albumet. Tryck på Add to… och sedan på Collection. Du kan också trycka på New Playlist för att skapa en ny spellista eller lägga till musik på en befintlig spellista.

Obs! Du kan också lägga till ett album genom att trycka på albumet för att öppna det, trycka på More (ellipsikonen i skärmens nedre högra hörn) och sedan på Add to.

Ladda ned eller köpa musik från Xbox Music Store

1. Tryck på panelen Music eller på Music i applistan.
  2. Svep åt vänster eller höger till rutan Get music och leta reda på det album eller den låt du vill lägga till.
  3. Om du har en prenumeration på Xbox Music Pass trycker du på ikonen Download (en nedåtriktad pil) för att lägga till ny musik på din telefon. Tryck i annat fall på ikonen Buy (en kundvagn) och köp artikeln.

Ta bort en musik från din samling

Så här tar du bort en enskild låt

1. Leta reda på låten som du vill ta bort i rutan Songs.
  2. Tryck på och håll ned låten och tryck sedan på Delete.

Så här tar du bort flera låtar

1. Tryck på Select (ikonen med tre linjer).
  2. Markera de låtar du vill ta bort. Du kan även trycka på Mer (ikonen med tre punkter) och sedan på Select all. Då markeras alla låtar, och du kan sedan avmarkera de låtar som du vill behålla.
  3. Tryck på Delete (papperskorgen).
  4. När du ser meddelandet ”This will delete from your phone and cloud connection. Are you sure you want to delete?” trycker du på OK.

Streama musik från din samling

Så här streamar du musik från din samling på din telefon:

1. Svep till rutan Songs.
  2. Tryck på showing nära skärmens överkant.
  3. Tryck på Streaming under FILTER BY.