Xbox Music Pass på Windows Phone

Med ett Xbox Music Pass kan du lyssna på miljontals låtar när du vill utan att behöva köpa miljontals låtar. Med en Xbox Music Pass får du obegränsad tillgång till musik som du kan spela upp på datorn, Xbox 360-konsolen eller din Windows Phone.

Du kan skaffa ett Xbox Music Pass som räcker en månad eller så kan du skaffa ett pass som ger dig 12 månader till priset av 10. Du kan också testa en gratis provversion i 30-dagar. Ditt Xbox Music Pass förnyas automatiskt vid slutet av varje period tills dess att du avslutar din prenumeration.

Mer information om hur du använder Windows Phone för att köpa musik från Xbox Music Store eller från Windows Phone Store hittar du i Skaffa musik och poddsändningar från Store.

Skaffa Xbox Music Pass på din Windows Phone

Du kan koppla Xbox Music Pass till en kombination av fyra olika enheter, inklusive din Windows Phone. Mer information om hur du använder Xbox Music Pass med andra datorer eller enheter finns i Xbox Music Pass för datorer och enheter. Mer information om hur du använder Xbox Music på din Windows Phone finns i Använda Xbox Music på min telefon.

Så här gör du för att skaffa Xbox Music Pass på din Windows Phone:

1. På menyn Start trycker du på Music + Videos.
  2. Gå till New och tryck sedan på Xbox Music Pass.
  3. Logga in och följ anvisningarna på skärmen.