Lägg till videor i Xbox Video i Windows 8, Windows 8.1 eller Windows RT 8.1

Lägg till egna videofiler till appen Video

Så här lägger du till dina lokalt sparade videofiler till Xbox Video:

1. Starta appen Video.
picture
  1. Flytta pekaren till det övre eller nedre högra hörnet på skärmen eller svep från höger sida av skärmen för att ta fram startsidan.
  2. Tryck eller klicka på Inställningar.
picture
  1. Tryck eller klicka på Inställningar.
picture
  1. Tryck eller klicka på Choose where we look for video on this PC.
picture
  1. Tryck eller klicka på ”+”-knappen om du vill visa dina lokala mappar.
picture
  1. Välj en mapp och sedan Add this folder to Videos om du vill lägga till mappen och tryck eller klicka sedan på OK.
  2. När du har lagt till alla dina videomappar trycker eller klickar du på Klart.

Om videoinnehållet lagras externt (t.ex. på ett USB-flashminne eller på en extern hårddisk)
Du kan lägga till videoinnehåll från ett USB-flashminne eller en extern hårddisk direkt i biblioteket.

Om du har videor som lagras i ett nätverk eller på en NAS-enhet (network access storage)
Så här använder du en nätverksenhet med appen Music:

• Enheten måste vara kopplad till en enhet med någon version av Windows.
  • Funktionerna Windows Search och Skrivbordsmiljö måste vara installerade.
  • Du måste aktivera indexering av resursen.

Om du behöver installera eller aktivera dessa funktioner kan du behöva bygga om indexet innan resursen fungerar korrekt med appen Video.