Ny musik visas inte i din musiksamling

Översikt

Du har lagt till ny musik till samlingen i Xbox Music, men när du tittar i din samling finns inte det nya musikinnehållet där.

Lösning

Försök åtgärda problemet med följande steg:

1. Öppna Windows Explorer.
  2. Under Bibliotek expanderar du Musik.
  3. Högerklicka på Min musik och klicka sedan på Egenskaper.
  4. I fönstret Egenskaper för min musik klickar du på Avancerad.
  5. Om kryssrutan Tillåt att innehåll i filer i den här mappen indexeras utöver filegenskaperna inte är markerad går du till nästa steg (steg 6). I annat fall följer du dessa steg:
    1. Klicka för att avmarkera kryssrutan Tillåt att innehåll i filer i den här mappen indexeras utöver filegenskaperna, klicka på OK och sedan på Verkställ.
    2. I dialogrutan Bekräfta attributändringar klickar du på Tillämpa ändringar på den här mappen och alla undermappar och filer och sedan på OK.
    3. I fönstret Egenskaper för min musik klickar du på Avancerad.
  6. Klicka för att markera kryssrutan Tillåt att innehåll i filer i den här mappen indexeras utöver filegenskaperna, klicka på OK och sedan på Verkställ.
  7. I dialogrutan Bekräfta attributändringar klickar du på Tillämpa ändringar på den här mappen och alla undermappar och filer och sedan på OK två gånger.
  8. Repetera steg 2–8 för varje mapp som visas under Musik.
  9. Obs! Fönstertiteln kommer att ändras så att namnet på mappen reflekteras.

När du gjort detta för alla dina musikbiblioteksmappar avslutar du och öppnar Music-appen igen. När Music-appen öppnas kontrollerar den musikbiblioteket och tar emot album- och artistdata.

Obs! Windows 8.1 och Windows RT 8.1 stänger normalt sett av appar som är i bakgrunden. Om du vill se till att Music-appen fortsätter bearbetningen måste den vara i förgrunden eller fäst på sidan.