Utgivningsinformation för Xbox on Windows

Nya appar för Xbox Music och Xbox Video lanseras regelbundet på Windows Store.

Se nedan för information om de senaste uppdateringarna för Xbox Music- och Xbox Video-apparna.

Lösningar

Xbox Music för Windows 8.1

Installera Xbox Music-appen för Windows 8.1

• Detta är några av de viktigaste uppdateringarna i version 2.2.886.0 av Xbox Music-appen:
    • Det är nu lättare att avgöra när album eller sånger på fliken Explore inte kan streamas eller har andra begränsningar
    • Smärre ändringar och förbättringar.

• Detta är några av de viktigaste uppdateringarna i version 2.2.849 av Xbox Music-appen som släpptes 22 april 2014:
    • När utrymmet räcker visas blandnings- och upprepningsikonerna direkt i uppspelningsfältet – nu slipper du leta på en irriterande meny!
    • Nu kan du kopiera mappsökvägen till låtar i samlingen (markera en och välj Egenskaper), så att du hittar dem snabbt i Utforskaren.
    • Det är lättare att se vad som går att spela upp eller inte när du inte är uppkopplad – särskilt på en artistsida!
    • Det är tydligare att visst innehåll kan vara stötande och inte går att spela upp med ett barnkonto.

• Detta är några av de viktigaste uppdateringarna i version 2.2.800.0 av Xbox Music-appen som släpptes 25 mars 2014:
    • Låtar och album som inte finns på din dator visas nu nedtonade när du inte är uppkopplad, så att det är lättare att se vad du kan lyssna på.
    • Smärre ändringar och förbättringar.

• Detta är några av de viktigaste uppdateringarna i version 2.2.704 av Xbox Music-appen som släpptes 25 februari 2014:
    • Stora sidhuvuden döljs nu när du bläddrar, vilket ger mer utrymme det innehåll du är intresserad av.
    • Dra och släpp låtar eller album för att skapa och ordna om spellistor, skapa din egen kölista och förbättra din samling.

• Detta är några av de viktigaste uppdateringarna i version 2.2.550 av Xbox Music-appen som släpptes 10 februari 2014:
    • Se vad som händer härnäst och det du precis fick höra på den förbättrade Now Playing-skärmen.
    • Se med detsamma när ett visst album eller en viss låt från Xbox Music har stötande innehåll.
    • Upptäck de populäraste artisterna på fliken Explore i Xbox Music.

• Bland de viktigaste uppdateringarna i version 2.2.338 av Xbox Music-appen som släpptes 12 december 2013 finns följande:
    • Smärre ändringar och förbättringar.

Xbox Video för Windows 8.1

Obs! TV-innehåll via Xbox Video kanske inte finns i alla regioner.

Installera Xbox Video-appen för Windows 8.1

• Detta är några av de viktigaste uppdateringarna i version 2.6.156.0 av Xbox Video-appen:
      • Den här uppdateringen innefattar en ny design av hela appen, så att det blir enklare att hitta och spela upp det innehåll du vill ha.
      • Allt ditt ägda innehåll och dina personliga videofilmer finns kvar i din samling.
      • Smärre ändringar och förbättringar.

• Detta är några av de viktigaste uppdateringarna i version 2.6.156.0 av Xbox Video-appen:
      • Den här uppdateringen innefattar en ny design av hela appen, så att det blir enklare att hitta och spela upp det innehåll du vill ha.
      • Allt ditt ägda innehåll och dina personliga videofilmer finns kvar i din samling.
      • Smärre ändringar och förbättringar.

• Detta är några av de viktigaste uppdateringarna i version 2.2.886.0 av Xbox Video-appen:
      • Smärre ändringar och förbättringar.

• Bland de viktigaste uppdateringarna i version 2.2.849 av Xbox Video-appen som släpptes 22 april 2014 finns följande:
      • Smärre ändringar och förbättringar.

• Detta är några av de viktigaste uppdateringarna i version 2.2.800.0 av Xbox Video-appen som släpptes 25 mars 2014:
      • Nedladdningskvalitet: Med HD-köp (TV och filmer) kan du nu välja HD- eller SD-kvalitet vid nedladdning.
      • Särskilda listor: listor med filmer och TV-program valda av människor som gör det enklare att hitta bra innehåll.
      • Smärre ändringar och förbättringar.

• Detta är några av de viktigaste uppdateringarna i version 2.2.704 av Xbox Video-appen som släpptes 25 februari 2014:
      • Smärre ändringar och förbättringar.

• Bland de viktiga uppdateringarna i version 2.2.550 av Xbox Video-appen som släpptes 10 februari 2014 finns följande:
      • Smärre ändringar och förbättringar.