Denna webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Skapa en Xbox Music-spellista på Xbox.com

Översikt

Du kan skapa och lägga till en spellista på music.xbox.com med ditt Xbox Music Pass.

Lösning

  1. Gå till music.xbox.com.
  2. Klicka eller tryck på Playlist i navigeringspanelen.
  3. Klicka eller tryck på New Playlist.
  4. Namnge spellistan och klicka eller tryck sedan på Save.
  5. Klicka på “+” för varje låt och välj sedan spellistan som du just skapat. Låten läggs då till i den nya spellistan.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Skapa en Xbox Music-spellista på Xbox.com" som du läste om eller ett annat problem?