Så här kalibrerar du din Xbox 360-handkontroll för Windows

Kalibrera handkontrollen

När du utför en kalibrering anger du ett rörelseintervall för handkontrollens axlar. Du behöver inte kalibrera handkontrollen om du inte vill anpassa rörelseintervallet för axlarna.

Om du vill kalibrera Xbox 360-handkontrollen för Windows ansluter du handkontrollen till en av datorns USB-portar och sedan följer du de här anvisningarna.

1. Öppna fönstret Spelenheter:
    1. I Windows 10 skriver du joy.cpl i sökrutan och sedan väljer du resultatet joy.cpl för att visa fönstret Spelenheter.
    2. I Windows 8.1 sveper du från höger på skärmen och väljer sedan Sök. Skriv joy.cpl och välj sedan Spelenheter i sökresultatet.
    3. I Windows 7 väljer du Start. I rutan Sök bland program och filer skriver du joy.cpl och väljer ikonen Spelenheter när den visas.
  2. I fönstret Spelenheter väljer du XNA Gamepad och sedan Egenskaper.
  3. Välj fliken Inställningar och sedan Kalibrera.
  4. Följ stegen i guiden för enhetskalibrering.

Viktigt! När du ombeds använda styrknappen (D-Pad) använder du vänster styrspak i stället. Om du använder styrknapp kanske konfigurationen för vänster styrspak inte är korrekt.

5. Du sparar de nya kalibreringsinställningarna genom att klicka på Slutför och sedan Verkställ.
  6. Testa att handkontrollen fungerar. Om du är nöjd med de nya inställningarna väljer du OK och sedan OK igen.

Om du inte är nöjd väljer du Inställningar och sedan Återställ till standard. När du väljer Återställ till standard återfår enhetskontrollerna sina standardinställningar från enheten.