Så här uppdaterar du din Xbox One-handkontroll på Windows 10

När du uppdaterar din Xbox-handkontroll får du de senaste förbättringarna för handkontrollen. Du kan uppdatera handkontrollen trådlöst via USB.

Om du behöver hjälp med uppdateringsproblem läser du Felsöka uppdateringsproblem med din Xbox One-handkontroll.

På Windows 10 uppdaterarar du handkontrollen med Xbox-tillbehörsappen:

1. Skaffa appen från Windows 10 Store genom att söka efter Tillbehör för Xbox.
  2. Starta Xbox-tillbehörsappen.
  3. Anslut din Xbox One trådlös handkontroll med en USB-kabel eller den trådlösa Xbox-adaptern för Windows.

Obs! Du kommer att ombes uppdatera till Windows 10 Anniversary Edition om du inte redan har gjort det.

4. När handkontrollen är ansluten visas meddelandet "Uppdatering krävs" om en uppdatering är obligatorisk. Installera uppdateringen.

Obs! Du kan också gå till Enhetsinformation för att titta efter uppdateringar.

Anmärkningar

• Xbox-tillbehörsappen är bara tillgänglig för Windows 10.
  • Handkontroller som inte har en inbyggd 3,5 mm ljudport måste uppdateras via en USB-anslutning och ha Windows 10 TH2-uppdateringen (eller senare).
  • Uppdatering av handkontrollen via Bluetooth stöds inte.
  • Bluetooth kräver att Windows 10 Anniversary Update körs på datorn. Se Windows Update: Vanliga frågor om du vill veta hur du skaffar den senaste Windows-uppdateringen.