Denna webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Dela den här sidan

Information om Kinect for Windows v2 för programutvecklare

Om du är programutvecklare och vill ladda ned programmeringsgränssnittet (SDK) för Kinect for Windows besöker du Kinect for Windows och klickar på DEVELOPER.

Mer hjälp och information om hur du utvecklar appar finns i artikeln Kinect for Windows.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Information om Kinect for Windows v2 för programutvecklare" som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan