Kinect for Windows v2

Bli handkontrollen på din Windows-dator

Oavsett om du utbildar elever eller anställda, tillverkar produkter eller utforskar otaliga andra alternativ för vad som är möjligt när människor och datorer samverkar, kan du skapa något fantastiskt med Kinect for Windows v2.

På den här sidan

Konfigurera din Kinect for Windows v2-sensor

Konfigurera Kinect for Windows v2
Läs om konfigurering av Kinect for Windows v2, systemkrav och garantiinformation.

Kända problem och felsökningsråd

Kända problem med Kinect for Windows v2-sensorn
Felsök problem med Kinect for Windows v2-sensorn.

En Windows-app fungerar inte med Kinect for Windows v2-sensorn
Lär dig vad du gör om din Kinect for Windows v2-aktiverade app rapporterar ett fel med din Kinect for Windows v2-sensor.

Ett fel inträffar när en Windows-app försöker kommunicera med Kinect for Windows v2-sensorn
Lär dig vad du gör om en Windows-app identifierar ett fel vid kommunikationen med Kinect for Windows v2-sensorn.

Reparation av Kinect for Windows v2-sensorn

Reparation av Kinect for Windows v2-sensorn
Lär dig vad du gör om din Kinect for Windows-sensor behöver repareras.

Programutvecklare

Information om Kinect for Windows v2 för programutvecklare
Ladda ned Kinect for Windows SDK och få utvecklarhjälp.

Produktgaranti och säkerhetsinformation

Beskrivning Region
Produktgaranti och programlicens: Kinect for Windows-sensor Kanada, Mexiko, USA
Produktgaranti och programlicens: Kinect for Windows-sensor Belgien, Frankrike, Irland, Italien, Nederländerna, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Tyskland, Österrike
Produktgaranti och programlicens: Kinect for Windows-sensor Danmark, Finland, Norge, Sverige
Produktgaranti och programlicens: Kinect for Windows-sensor Grekiska, portugisiska, tjeckiska, ungerska
Produktgaranti och programlicens: Kinect for Windows-sensor Australien, Hongkong, Japan, Kina, Singapore

Tvister och skiljedomsförfarande
Lär dig hur du meddelar Microsoft om tvister och hur du inleder ett skiljedomsförfarande.