Kända problem med Kinect for Windows v2-sensorn

På den här sidan beskrivs kända problem med Kinect for Windows v2-sensorn.

På den här sidan

Kinect fungerar inte på en USB2-port eller ett USB2-styrdon

Kinect for Windows v2-sensorn fungerar inte på en USB 2-port eller ett USB2-styrdon. Du måste ha en USB3-port eller ett USB3-styrdon för att använda sensorn.

Det är bara USB3-styrdon från Intel och Renesas som stöds

Om du har ett annat USB3-styrdon kanske Kinect-sensorn inte fungerar korrekt. Exempel:

• Sensorn kanske inte går att räkna upp
  • Djupet kanske inte streamas
  • Färgen kanske inte streamas
  • Sensorn kan sluta fungera
  • Paketförlusterna kan öka

Kinect kanske inte fungerar korrekt om den är kopplad till samma USB3-styrdon som andra enheter

Om du använder Kinect på samma USB3-styrdon som andra enheter, kan du få följande problem:

• Om andra enheter redan har reserverat bandbredd på USB3-styrdonet, kanske den resterande bandbredden inte räcker för att Kinect ska fungera. I detta fall visar Windows ett felmeddelande när du kopplar in sensorn.
  • Andra enheter, som behöver reservera bandbredd, kanske inte fungerar korrekt.
  • Andra enheters (t.ex. möss eller tangentbord) prestanda kan påverkas om de är inkopplade i samma USB3-styrdon.
  • USB-lagringsenheter på samma styrdon kanske inte fungerar korrekt, eller kan orsaka att Kinect fungerar felaktigt.

Du behöver ett grafikkort som är kompatibelt med DirectX 11 och som klarar av omkring 150 gigaflop

Det måste finnas ett grafikkort som är kompatibelt med DirectX 11 och som klarar av omkring 150 gigaflop tillgängligt om Kinect ska producera korrekt djup och IR-signal.

Färgdataströmmen stryps i dåliga ljusförhållanden

I dåliga ljusförhållanden visar Kinect 15 bilder per sekund.

Appar som utvecklas med Kinect går för närvarande inte att publicera i Windows Store

Windows Store-appar som utvecklas med Kinect går inte att publicera i Windows Store förrän den officiella lanseringen av v2 SDK, som inträffar längre fram under 2014.