Reparation av Kinect för Windows v2-sensor, Xbox Kinect-sensor eller Kinect Adapter för Windows

Om din Kinect for Windows v2-sensor, Xbox Kinect-sensor eller Kinect-adapter för Windows behöver repareras kan du skicka in en servicebegäran på Xbox Online Support Center. Reparationsprocessen online är enkel och du får regelbundet statusuppdateringar om reparationen.

Mer information om reparation av Windows v2-sensor, Xbox Kinect-sensor eller Kinect-adapter för Windows hittar du i följande relevanta artiklar: