Konfigurera Kinect for Windows v2

Hitta rekommendationer, systemkrav, garantiinformation och information som hjälper dig att ställa in Microsoft Kinect for Windows v2-sensorn och se till att den fungerar som väntat.

Lösningar

Rekommendationer om hur du konfigurerar din Kinect for Windows v2-sensor

Obs! Vissa av de här rekommendationerna länkar till relevant information om Kinect för Xbox One.

• Datorn måste köra Windows 8 eller en senare version. Mer information finns i avsnittet Systemkrav.
  • Se till att du har installerat de senaste drivrutinerna från Windows Update.
  • Centrera sensorn horisontellt framför monitorn eller bildskärmen. Du kan även följa anvisningarna i installationsprogrammet.
  • Placera sensorn på en plan, stabil yta och inte nära någon kant.
  • Placera inte sensorn på en högtalare eller en yta som vibrerar.
  • Se till att nätsladdar, datorkablar eller andra solida föremål finns framför sensorn.
  • Se till att Kinect-sensorn står på en väl ventilerad plats och att ventilerna inte är täckta.
  • Håll sensorn borta från direkt solljus.
  • Försök hålla ned bakgrundsljudet för att minska eventuella problem med röstigenkänningen. Placera exempelvis inte sensorn nära en fläkt, en stereohögtalare eller bullriga maskiner.
  • Håll linsen ren.
  • Om du använder ett monteringstillbehör ser du till att montera sensorn på rätt sätt.

Systemkrav

Operativsystemskrav

• Windows 8 (64 bitar)
  • Windows 8.1 (64 bitar)
  • Windows Embedded Standard 8 (64 bitar)
  • Windows Embedded Standard 8.1 (64 bitar)

Maskinvarukrav

• 64-bitars (x64) processor
  • Processor med dubbla kärnor och frekvensen 3,2 GHz eller mer
  • Dedikerad USB 3.0-buss
  • 2 GB RAM
  • En Kinect for Windows v2-sensor

Programkrav

Vanliga frågor

Har du frågor om din Kinect for Windows-sensor? Gå till Vanliga frågor om Kinect for Windows för den senaste informationen och svar på vanliga frågor.