Felsöka strömförsörjningsproblem med Kinect for Windows v2-sensorn

Lösningar

Om du har strömförsörjningsproblem med Kinect for Windows v2-sensorn finns det möjliga lösningar i tabellen nedan. De grundas på färgen på lysdioden på Kinect-hubben.

Färgen på hubbens lysdiod Status Lösning

Vit

Nätaggregatet fungerar och kabeln till datorn är ansluten.

Kinect-hubben är strömförsörjd och ansluten till en dator som avsett.

Orange

Nätaggregatet fungerar, men sensorn är inte ansluten till datorn.

Se till att USB3-kabeln som medföljde Kinect-sensorn är noga ansluten både till Kinect-hubben och till datorn med USB3-hubben. Försök ansluta sensorn till en annan dator som uppfyller systemkraven.

Lysdioden lyser inte

Kinect-sensorn är inte ansluten till någon elkälla.

Kontrollera att nätsladden sitter i ett vägguttag och i Kinect-hubben. Pröva ett annat vägguttag som du vet fungerar.

Om sensorn ändå inte svarar går du till Reparera Kinect for Windows v2 och begär att få den utbytt.