Ett fel inträffar när en Windows-app försöker kommunicera med Kinect for Windows v2-sensorn

Du kan få ett felmeddelande när en Windows-app försöker kommunicera med Kinect for Windows v2-sensorn.

Lösning

Försök åtgärda problemet på följande sätt:

1. Koppla från och återanslut Kinect for Windows v2-sensorn.
  2. Starta om datorn.

Kontakta Xbox-supporten om den här lösningen inte löser problemet. Om du fortfarande inte kan lösa problemet begär du en reparation av Kinect for Windows-sensorn på Xbox Online Support Center.