En Windows-app fungerar inte med Kinect for Windows v2-sensorn

Du kan upptäcka att Kinect for Windows v2-sensorn inte kommunicerar med en Windows-app på grund av bandbreddsbegränsningar när andra enheter är anslutna till samma USB-hubb.

Lösningar

Kinect for Windows v2-sensorn behöver en stor del av USB3-bandbredden som USB-styrdonet erbjuder. Om andra enheter också är anslutna till datorn via USB-portarna (tangentbord, mus eller annan kringutrustning) använder även de bandbredden, och sensorn kan då fungera felaktigt.

Försök åtgärda USB-bandbreddsproblemet med följande lösning:

• Koppla bort sensorn, koppla bort USB-enheter som du inte använder och återanslut sedan sensorn.
  • Använd en annan USB3-port på datorn. Om du använder en USB3-hub kopplar du från sensorn från hubben och kopplar in den direkt i en USB3-port i datorn.

Mer information

Bandbredd syftar på kapaciteten för en enhet vid överföring eller mottagning av data. Alla datorer har en bestämd mängd tillgänglig bandbredd för att köra sina egna system liksom anslutna enheters.

Om du vill att både din dator och din Kinect for Windows-sensor ska fungera som de ska, bör du inte ha några andra enheter anslutna till datorns USB-portar när du använder Kinect for Windows v2-sensorn.