Funktioner hos Xbox One trådlös handkontroll i olika operativsystem

Det finns några viktiga skillnader mellan de olika operativsystemen när det gäller anslutning till Xbox One trådlös handkontroll. I tabellen nedan visas dessa skillnader för anslutning av en trådlös handkontroll till din Windows- eller Android-enhet.

Funktion

Windows 10

Windows 7/8.1

Android

Anslut via USB-kabel

Stöds

Stöds

Stöds inte

Anslut via den trådlösa Xbox-adaptern för Windows

Stöds

Stöds

Stöds inte

Anslut via Bluetooth

Stöds

Obs! Kräver Windows 10 Anniversary Edition

Uppdatera din handkontroll för bästa prestanda. Se Så här uppdaterar du din Xbox One-handkontroll på Windows 10.

Stöds inte

Enheter som stöds:

• Galaxy S7
  • Galaxy S7 edge
  • Galaxy Note5
  • Galaxy S6
  • Galaxy S6 edge
  • Galaxy S6 edge+

OS som stöds:

• 5.1.1
  • 6.0.1

Spel som stöds:

Minecraft: Gear VR Edition

Se Använda din Xbox One trådlös handkontroll för att spela Minecraft: Gear VR Edition för mer information.

Xbox-tillbehör

Stöds via USB och den trådlösa Xbox-adaptern för Windows. Stöds inte via Bluetooth.

Stöds inte

Stöds inte

Ljud via handkontrollen

Stöds via USB och den trådlösa Xbox-adaptern för Windows. Stöds inte via Bluetooth.

Ljudenheter stöds inte med den trådlösa eller trådburna handkontrollen i Windows 7/8.1. Om du vill använda ljudenheter via handkontrollen måste du använda Windows 10 eller en Xbox One-konsol.

Stöds inte

Uppdateringar av den inbyggda programvaran

Stöds via USB och den trådlösa Xbox-adaptern för Windows på en Windows 10-dator med Windows Anniversary Edition (med appen Tillbehör för Xbox). Stöds inte via Bluetooth.

Handkontrollen kan uppdateras via en Xbox One-konsol.

Uppdateringar av den inbyggda programvaran stöds inte via Android-enheter.

Mappa om funktionerna hos den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen i appen Tillbehör för Xbox

Stöds

Elite-handkontrollens mappningar kan ställas in i appen Enheter i Windows 10 eller på en Xbox One-konsol.

Elite-handkontrollen stöds inte på Android-enheter.