Kompatibilitet för den trådlösa Xbox-adaptern för Windows

Datorkompatibilitet

Den trådlösa Xbox-adaptern för Windows 10 är specifikt konstruerad för användning med Windows 10. Den äldre trådlösa Xbox-adaptern för Windows fungerar med enheter som kör Windows 10, Windows 8.1 och Windows 7. (En tredje adapter, Xbox 360-adaptern, är kompatibel med Windows 8.1, 8 och 7.)

Du kan även använda en Xbox One-handkontroll med Windows 7 eller senare genom att ansluta den via en USB-kabel. Se Så här ansluter du en Xbox One trådlös handkontroll till en dator.

Obs! Mer information finns i Skillnader för Xbox One trådlös handkontroll i olika versioner av Windows.

Xbox One-tillbehörs kompatibilitet

Den trådlösa adaptern för Windows fungerar med alla Xbox-tillbehör från första part. Du kan ansluta upp till åtta handkontroller och headset (upp till fyra Xbox One-chattheadset eller två Xbox One-stereoheadset). Du kan även använda andra tillbehör, t.ex. Xbox One Chatpad och Xbox One Play and Charge-kitet.

Kompatibilitet för tredjepartstillbehör

Om du har ett licensierat headset från en tredje part som fungerar med Xbox One-handkontroller eller Xbox One-konsolen fungerar det med den trådlösa Xbox-adaptern för Windows. Om du har problem med att använda tredjepartstillbehöret med den trådlösa Xbox-adaptern för Windows och en officiell Xbox One-handkontroll måste du be tredjepartstillverkaren om hjälp.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Kompatibilitet för den trådlösa Xbox-adaptern för Windows" som du läste om eller ett annat problem?