Komponenter i den trådlösa Xbox-adaptern för Windows

Den trådlösa Xbox-adaptern för Windows säljs antingen separat eller i ett paket med en trådlös Xbox One-handkontroll.

Fristående komponenter i den trådlösa Xbox-adaptern för Windows

• Trådlös USB-adapter för Windows
  • USB-utökare – används för att utöka adapterns räckvidd
  • Snabbstartsguide och garantiinformation
En ritad bild med den trådlösa Xbox-adaptern för Windows och USB-förlängningskabeln.

Komponenter i paketet med den trådlösa Xbox-adaptern för Windows och Xbox One-handkontrollen

• Den trådlösa Xbox One-handkontrollen med 3,5 mm adapter
  • Två alkaliska AA-batterier
  • Trådlös USB-adapter för Windows
  • USB-utökare – används för att utöka adapterns räckvidd
  • Snabbstartsguide och garantiinformation