Egenskaper hos den trådlösa Xbox-adaptern

Med den trådlösa Xbox-adaptern för Windows kan du inte bara ansluta en Xbox One trådlös handkontroll till en enhet med Windows 10 utan även upp till åtta trådlösa handkontroller samt upp till fyra chattheadset eller två stereoheadset utan några kablar mellan handkontrollen och enheten med Windows 10, 8.1 eller 7.

Obs! Mer information om att använda adaptern med olika versioner av Windows finns i Skillnader för Xbox One trådlös handkontroll i olika versioner av Windows.

En ritad bild visar två bärbara datorer, var och en med en Trådlös Xbox-adapter för Windows ansluten. Den ena datorn kommunicerar via adaptern med åtta trådlösa Xbox-handkontroller och fyra chattset och den andra datorn kommunicerar med åtta handkontroller och två stereoheadset.