Så här växlar du mellan Microsoft-konton i Xbox-appen på Windows 10

Du kan bara logga in på Xbox-appen med ett Microsoft-konto åt gången. Du kan dock växla mellan olika Microsoft-konton. Så här växlar du till ett annat Microsoft-konto:

1. Öppna Xbox-appen.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Logga ut.
  4. Välj Logga in.
  5. Under Använd ett annat konto väljer du Logga in med ett annat Microsoft-konto.
  6. I fönstret Välj ett konto väljer du det Microsoft-konto du vill logga in med.
  7. Ange inloggningsuppgifterna för det Microsoft-kontot om du ombeds göra det.