Verifiera att du har den senaste versionen av Xbox-appen på Windows 10

Obs! Appen Tillbehör för Xbox finns för Windows 10-, iOS- och Android-enheter. Den här sidan handlar om Xbox-appen i Windows 10.

Xbox-appen uppdaterar sig själv automatiskt via Store-appen på Windows 10, men det finns tillfällen när ett spel eller en app inte uppdateras. I sådana fall måste du manuellt uppdatera dina spel och appar för att få den senaste versionen.

Vilken är den aktuella versionen av Xbox-appen för Windows 10?

Den aktuella versionen är 29.30.2001.00000.

Om du vill veta vilken version av Xbox-appen du har installerad öppnar du Xbox-appen och väljer Inställningar. På fiken Allmänt bläddrar du ned till slutet på skärmen till avsnittet Om för att se aktuellt versionsnummer.

Uppdatera Xbox-appen manuellt på Windows 10

Om du vill veta hur du uppdaterar spel och appar läser du Se om det finns uppdateringar av appar och spel från Windows Store.

Obs! Xbox-appen kräver Windows 10. Om du vill kontrollera om ditt system uppfyller kraven för Windows 10 läser du Windows 10-specificationerna.