Så här administrerar du din aktivitetsfeed i Xbox-appen på Windows 10

Med aktivitetsfeeden i Xbox-appen på Windows 10 kan du kommunicera med dina kompisar. Du kan göra publika inlägg genom att välja Vad har du på hjärtat? eller kommentera någon av dina kompisars achievements och spelklipp från Spel-DVR.

Om du vill veta mer om hur du administrerar dina egna och ditt barns sekretessinställningar läser du Konfigurera familjefunktioner på Windows 10.

Vem kan kommentera din aktivitetsfeed?

När det gäller vuxna kan vem som helst kommentera inlägg i din aktivitetsfeed. Om du vill ändra vem som kan lägga in kommentarer uppdaterar du dina sekretessinställningar under Kommunicera med röst och text (Xbox 360: Röst och text. De kan du göra på account.xbox.com.

För att få åtkomst till de här inställningarna i Xbox-appen följer du dessa steg:

1. Välj Inställningar.
  2. På fliken Allmänt bläddrar du ned till Sekretess och klickar på Xbox.com.
En skärmbild visar fliken Allmänna inställningar i Xbox-appen för Windows 10.
  1. På Xbox.com-sidan Sekretess och onlinesäkerhet bläddrar du ned till fliken Sekretess och uppdaterar alternativet för kommunicera med röst och text (Xbox 360: Röst och text)

Vuxna kan också se kommentarer och undertexter som gjorts av andra på Xbox Live. Du kan ändra den här inställningen i dina sekretessinställningar under Dela saker som folk gör (Xbox 360: Medlemsinnehåll) account.xbox.com.

För att få åtkomst till de här inställningarna i Xbox-appen följer du dessa steg:

1. Välj Inställningar.
  2. På fliken Allmänt bläddrar du ned till Sekretess och väljer Xbox.com.
  3. På Xbox.com-sidan Sekretess och onlinesäkerhet bläddrar du ned till fliken Sekretess och uppdaterar alternativet för kommunicera med röst och text (Xbox 360: Röst och text)

I båda fallen börjar tonåringar och barn med mer restriktiva inställningar. Se Konfigurera familjefunktioner på Windows 10.

Vem ser din aktivitetsfeed

Vem som helst kan se vad som händer i en vuxens aktivitetsfeed. (Tonåringar och barn börjar med mer restriktiva inställningar.) Här följer andra saker de kan göra:

• ”Gilla” någonting i din feed
  • Dela någonting i din feed med någon annan
  • Se vem som ”gillat” eller delat någonting
  • Läsa dina kompisar kommentarer

Om du vill ändra inställningarna för din aktivitetsfeed uppdaterar du sekretessinställningarna under Se din spel- och apphistorik (Xbox 360: Spelhistorik) account.xbox.com.

För att få åtkomst till de här inställningarna i Xbox-appen följer du dessa steg:

1. Välj Inställningar.
  2. fliken Allmänt bläddrar du ned till Sekretess och väljer Xbox.com.
  3. På Xbox.com-sidan Sekretess och onlinesäkerhet bläddrar du ned till fliken Sekretess och uppdaterar alternativet för Se din spel- och apphistorik (Xbox 360: Spelhistorik).