Vad är en gamertag?

Din gamertag är ditt alter ego online för Xbox. Den representerar dig när du spelar spel och delar med dig av saker till andra personer i Xbox-communityn. Vi skapar en gamertag åt dig första gången du loggar in på Xbox. Om du inte tycker om den kan du ändra den en gång utan kostnad.

• Om du vill ändra din gamertag på en dator öppnar du Xbox-appen och väljer din spelarbild för att öppna din profil. Gå sedan till Anpassa > Ändra gamertag och följ anvisningarna.
  • Om du vill ändra den på din Xbox One öppnar du Kompisar och klubbar > Min profil > Anpassa profil > Ändra gamertag och följer anvisningarna.

Mer information om hur du ändrar en gamertag finns i Så här ändrar du din Xbox Live-gamertag.