Fördelarna med att köra Xbox-appen när du spelar spel på Windows 10.

Du behöver inte köra Xbox-appen när du spelar spel på en Windows 10-enhet. Det finns dock fördelar med att ha den öppen när du spelar, bland annat följande:

• Du kan se vilka som är online och bjuda in dem att spela med dig.
  • Du kan hålla reda på dina achievements i det spelet.
  • Du kan skicka och ta emot meddelanden från kompisar medan du spelar.
  • Du kan använda spelstreaming för att spela på en annan enhet.
  • Du kan ta emot aviseringar.
  • Du kan ta ögonblicksbilder av ditt spelande eller spela in video med spel-DVR.

En översikt över Xbox-appen finns i Beskrivning av Xbox-appen.