Så här skaffar du den senaste programvaran och de senaste drivrutinerna till din Windows 10-enhet.

Genom att hålla din enhet uppdaterad säkerställer du att du alltid har den senaste programvaran och de senaste drivrutinerna, eftersom vi ständigt åtgärdar kända problem.

Så här kontrollera du om du har de senaste uppdateringarna för din Windows 10-enhet.

1. Tryck på Windows-knappen på enheten eller tangentbordet eller välj Windows-ikonen i det nedre vänstra hörnet av huvudskärmen.
  2. Välj Inställningar och sedan Uppdatera och säkerhet.
  3. På fliken Windows Update väljer du Kontrollera nu för att se om det finns uppdateringar för din enhet.
  4. När uppdateringarna har laddats ned väljer du Installera nu för att starta installationen.
  5. Efter installationen rekommenderar vi att du startar om enheten så att de senaste uppdateringarna kan träda i kraft. Se till att du sparar och stänger appar som du har öppna innan omstarten.

Om du vill ha hjälp med felsökning av video- eller ljudproblem läser du Felsöka bild- eller ljudproblem i spel på Windows 10.

Om du har problem att köra ett spel läser du Mitt spel startar inte eller låser sig på Windows 10.

Information om och hjälp med andra enhetsproblem finns i community-forumen för Windows 10.