Maskinvarukrav för spel-DVR på Windows 10

Om du vill spela in spelklipp med Spel-DVR på Windows 10 behöver du något av följande bildskärmskort:

• AMD: AMD Radeon HD 7700-serien, HD 7700M-serien, HD 8500-serien, HD 8500M-serien, R9-serien eller R7-serien eller nyare.
  • NVIDIA: GeForce 600-serien eller nyare, GeForce 800M-serien eller nyare, Quadro Kxxx-serien eller nyare.
  • Intel: Intel HD graphics 4200 eller nyare, Intel Iris Graphics 5100 eller nyare.

Om du vil kontrollera bildskärmskortet på din dator går du till sökrutan i aktivitetsfältet och söker efter “Enhetshanteraren”. I Enhetshanteraren expanderar du Bildskärmskort

Om din dator inte kan spela in spelklipp visas ett av följande meddelanden så att du vet att det inte fungerar:

Denna dator uppnår inte hårdvarukraven för inspelning av klipp. För mer information, gå till Spelfältsinställningar.

Denna dator uppnår inte hårdvarukraven för inspelning av klipp. Läs mer.

Om något av dessa meddelanden visas betyder det att du måste uppgradera bildskärmskortet för att kunna spela in spelklipp. Du kan alltid ta en skärmbild av spelet även om du inte har något av dessa bildskärmskort.